Marokkaanse lampen

Marokkaanse-lampen

Mensen reizen tegenwoordig over de hele wereld en nemen van alle landen de mooiste souvenirs mee. Marokkaanse lampen zijn hier een voorbeeld van, ze zijn sfeervol en geven bovendien prachtig licht. De Marokkaanse ambachtslieden werken al eeuwen met deze techniek en geven het door van vader op zoon. Al deze lampen worden met de hand gemaakt en versierd waardoor elke lamp uniek is in zijn soort. Veel Marokkaanse lampen worden in het zuiden van Marokko gemaakt. Met veel aandacht en tijd wordt er aan deze lampen gewerkt.

Marokkaanse sfeer

Veelal wordt er gedacht dat Marokkaanse lampen alleen mooi passen in een Oosters ingericht interieur maar niets is minder waar. Juist de tegenstelling van een mooi strak interieur met deze mooi gevormde lampen doen het uitstekend. Menig bezoeker zal versteld staan van het originele effect vooral wanneer het donker wordt en de lampen aan gaan is het licht prachtig.
Door de eigen vorm van deze lampen passen ze vrijwel in elke inrichting. Ze worden veel verkocht voor boven tafels met meerdere naast elkaar of boven een luie loungebank met verschillende maten of modellen bij elkaar. Maar ook in andere ruimtes denkt u dan aan een gang, slaapkamer of in een vide.

Decoratieve Marokkaanse hanglampen

Marokkaanse verlichting heeft een heel eigen uiterlijk en geven uw huis de sfeer van Marrakech of de verhalen van Aladin met de toverlamp. Door de versiering in het metaal laten ze een prachtig licht door die zich aftekent in de omgeving. Veel mensen vinden dit licht erg ontspannend. De hoeveelheid licht bepaald hoeveel lichteffect er in de omgeving verspreid wordt, een wat zachtere gloeilamp geeft uiteraard minder effect dan een lamp met een hoger wattage.

marokkaanse-lamp

In welk interieur?

Veelal wordt er gedacht dat dit soort lampen alleen mooi past in een Oosters ingericht interieur maar niets is minder waar. Juist de tegenstelling van een mooi strak interieur met deze mooi gevormde lampen doen het uitstekend. Menig bezoeker zal versteld staan van het originele effect vooral wanneer het donker wordt en de lampen aan gaan is het licht prachtig.
Door de eigen vorm van deze Marokkaanse lampen passen ze vrijwel in elke inrichting. Ze worden veel verkocht voor boven tafels met meerdere naast elkaar of boven een luie loungebank met verschillende maten of modellen bij elkaar. Maar ook in andere ruimtes denkt u dan aan een gang, slaapkamer of in een vide.

 

Marokkaans licht in huis

Durf de stap te zetten en laat u meeslepen in de sprookjes van 1001 nacht, u zult versteld staan van het licht en sfeer die deze lampen brengen in uw woning. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling zij kunnen u helpen de juiste keuze te maken.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 11 =